Wednesday, November 6, 2013

Very Quick Update :)

6 kids + 2 kids = 8 kids

8 kids - 2 kids = 6 kids


10 minutes later 

6 kids + 1 kid = 7 kids

Some day's I wonder why I never have time to blog :) With being a newbie to 8 kids and then back to 6 for 10 minutes then back to 7 but I love every minute of it. I really miss blogging tho.

We love out beautiful family no matter how long or short each of them stay. 

I have a lot of documentation to update then hopefully I can finally update my blog.

Our ages now stand at 1,1,2,3,3,9,13


2 comments:

  1. Wow. Wow.

    Thanks for following my blog. I added you to my BlogLove list. :)

    ReplyDelete